Uw totaal installateur

Leveringsvoorwaarden

Ons credo is afspraak is afspraak, daar kunt u ons aan houden.

De vooraf overeengekomen prijs op offerte is geldig gedurende 30 dagen en uitsluitend voor werkzaamheden en leveringen die zijn besproken en vastgelegd. Meer of minder werk na overleg.

Bij betaling geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Bij overschrijding van het betalingstermijn kan wettelijke rente in rekening gebracht.

Wij leveren volgens de Algemene_voorwaarden consumenten.pdf

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen, voor zover dit van toepassing is bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. In ons Privacy reglement.pdf laten we u weten welke gegevens we verzamelen zodra er een overeenkomst is tussen u als klant en PDG. Wij informeren u welke gegevens wij verzamelen en gebruiken en hoe wij zorgen dat deze veilig worden beheerd. Zo snapt u precies hoe wij werken. Hiermee voldoen we aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die oer 25 mei 2018 in werking is getreden. Door gebruik te maken van onze diensten of door het bezoek aan deze website gaat u akkoord met dit privacybeleid.Terug

"Kwaliteit, prijs én service zijn voor onze belangrijkste kenmerken."